0212 204 09 72

"WhatsApp Bilgi Hattı"

  0(549 492 81 80)


Jojoba

Satış Fiyatı
610,93 TRY (%0 KDV dahil)

JOJOBA YAĞI

İçindekiler: Simmondsia chinensis  (jojoba) seed oil.

Kullanım Şekli: Vücut nemlendirici olarak kullanıalır.

*Ürün içindeki hammadde Fransa'dan ithal ithal edilmiş olup ham maddeye ait sertifikaları mevcuttur.

Tüketici İçin Uyarılar: Kendi ambalajında, oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz.  Gözle teması halinde bol suyla yıkayınız.

Güneşle temasından sakınınız.

 

Beklenmeyen bir etki görüldüğünde lütfen ECZACINIZA danışın.


Satın almak için tıklayın

Jojoba (Jojoba)

Latince adı: Simmondsia chiensis

Aile: Simmondsiaceae

 

E vitamini, B kompleks vitaminleri, silikon, krom, bakır, çinko,

iyot, erusik asit, gadoleik asit ve oleik asit içerir. Jojoba bitkisel yağı, sayısız nitelikleri nedeniyle kozmetik endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. İnsan sebumuna benzeyen bileşimi yağlı olmayan koruyucu tabakası nedeniyle özellikle yağlı ciltler için uygundur.

 

Jojoba yağı, diğer uçucu yağları taşıyıcı yağ olarak kullanılır.

 

Taksit Seçenekleri

Teslimat

Teslimat Bilgilerim

{alanbaslik}
© Tüm hakları saklıdırEfasis
.